ŞTSO Başkanı Geliş, Esnaf Odaları Birliği Başkanı ile Yatırım ve İstihdamı masaya yatırdı

ŞTSO Başkanı Geliş, Esnaf Odaları Birliği Başkanı ile Yatırım ve İstihdamı masaya yatırdı

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (ŞTSO) Başkanı Osman Geliş, Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) Başkanı Heşar Haşimoğlu’nu ziyaret ederek kentin ticari ve ekonomik hayatına dair istişarelerde bulundu.

Şırnak Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Genel Sekreteri Ayten Akgül’ün de hazır bulunduğu görüşmede; Şırnak il merkezi ve ilçelerinde faaliyet gösteren tüccar, esnaf ve sanatkârların mevcut durumu, karşılaştıkları sorunlar ile iş dünyasının genel beklentileri masaya yatırıldı.

Silopi Karma ve Sera OSB Projeleri Değerlendirildi

Görüşmede kentin üretim, yatırım ve istihdam olanaklarını artırmaya yönelik projeler ön plana çıktı. Bu kapsamda özellikle Silopi Karma Organize Sanayi Bölgesi ve Silopi Sera Organize Tarım Bölgesi başta olmak üzere, kente katma değer sağlayacak çalışmalar hakkında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

uu"Ortak Çalışma Alanları Güçlendirilecek"

İş camiası ve esnafın kentin ekonomik ve sosyal hayatındaki kritik rolüne dikkat çekilen toplantıda, ticari hayatın canlı tutulması, esnafın desteklenmesi ve kurumlar arası ortak çalışma alanlarının güçlendirilmesinin önemi vurgulandı. ŞTSO Başkanı Osman Geliş, nazik ev sahipliği ve samimi misafirperverlikleri dolayısıyla ESOB Başkanı Heşar Haşimoğlu’na teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Dündar Sansur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.