Şırnak’ta Yaban Hayvanlarına Sağlık Desteği
Yayınlanma:
Şırnak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesine getirilen yeni yaralı ve hasta yaban hayvanlarını tedavi ediyor.
Şırnak Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü, Yaban Hayvanları Tedavi ve Rehabilitasyon Ünitesine muhtelif zamanlarda getirilen yeni hastalarla ilgili açıklama yaptı. Üniteye getirilen yaban hayvanları arasında Puhu (Bubo bubo) ve Bayağı Kerkenez (Falco tinnunculus) bulunuyor.

Yetkililer, yaralı ve hasta hayvanların üniteye getirilerek gerekli tıbbi müdahalelerinin yapıldığını ve doğal yaşam alanlarına yeniden kazandırılmaları için çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Müdürlük, yaban hayatının korunması ve hayvanlara sağlıklı yaşam imkânı sağlanması amacıyla benzer tedavi ve rehabilitasyon faaliyetlerini düzenli olarak devam ettireceklerini ifade etti.
Resmi İlanlar
Şırnak

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.