Şırnak’ta Sorun Giderildi, Serdar Soysal’dan Dikkat Çeken Mesaj: “Hak Bazen Mücadele Edilerek Alınır”

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Ortabağ yolu üzerindeki sorun giderildi. Eski CHP Şırnak İl Başkan Yardımcısı ve Yeni Parti üyesi Serdar Soysal, gelişmenin ardından vatandaşların haklarını aramaktan vazgeçmemesi gerektiğini vurguladı.

Şırnak’ın Uludere ilçesinde Ortabağ yolu üzerinde bulunan tünellerde daha önce yaşanan aydınlatma sorununun giderildiği ve yol güzergahının yeniden trafiğe uygun hale getirildiği görüldü.sirnakta-sorun-giderildi-serdar-soysaldan-dikkat-ceken-mesaj-hak-bazen-mucade

Uludere-Ortabağ yolundaki tünellerde yaşanan sorunlar, daha önce vatandaşlar, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları tarafından gündeme getirilmişti. Yaklaşık 8 ay önce tünellerdeki ışıkların çalışmadığını gündeme getiren eski CHP Şırnak İl Başkan Yardımcısı ve Yeni Parti üyesi Serdar Soysal da bölgede yaptığı son incelemede aydınlatmaların yeniden çalıştığını ve yolun trafiğe uygun hale getirildiğini belirtti.

Sorunun giderilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Soysal, yaşanan sürecin vatandaşların karşılaştıkları sorunları ilgili mercilere aktarmasının önemini gösterdiğini söyledi.sirnakta-sorun-giderildi-serdar-soysaldan-dikkat-ceken-mesaj-hak-bazen-mucade

“İnsanlar Bazen Hakkını Aramalıdır”

Vatandaşların yaşadıkları sorunları dile getirmesinin önemine dikkat çeken Soysal, sorunların gündeme getirilmesinin vatandaşlık görevi olduğunu ifade etti.

Siyasi parti temsilcilerinin de halkın yaşadığı sorunları sürekli gündeme taşıması gerektiğini belirten Soysal, “İnsanlar bazen hakkını aramalıdır, sorunları dile getirmelidir. Bunlar çok önemlidir, bunlar bizim vatandaşlık görevimizdir. Bizler siyasi parti temsilcileri olarak da halkın sorunlarını mutlaka her zaman dile getirmeliyiz ki sorunlar çözülsün” dedi.

Soysal, vatandaşların, siyasilerin ve STK’ların sorunları dile getirmesine rağmen sonuç alınmadığı yönünde oluşan algının doğru olmadığını belirterek, bazı sorunların takip ve mücadele sonucunda çözüme kavuşabildiğine dikkat çekti.sirnakta-sorun-giderildi-serdar-soysaldan-dikkat-ceken-mesaj-hak-bazen-mucade

Vatandaşların haklarını aramaktan ve karşılaştıkları sorunları gündeme getirmekten vazgeçmemesi gerektiğini vurgulayan Soysal, “Hakkımızı aramayı bilmeli, yılmamalıyız. Hak bazen mücadele edilerek alınır” mesajını verdi.

Uludere-Ortabağ yolundaki tünellerde aydınlatmaların yeniden devreye alınmasıyla, daha önce gündeme getirilen sorunun giderildiği görüldü.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.