Şırnak’ta Servis Minibüsü Kaza Yaptı: 13’ü Çocuk 19 Yaralı

Şırnak’ta Servis Minibüsü Kaza Yaptı: 13’ü Çocuk 19 Yaralı
Şırnak’ta özel eğitim merkezine ait servis minibüsü ile hafif ticari aracın çarpışması sonucu 13’ü çocuk 19 kişi yaralandı.

Kaza, sabah saatlerinde D400 kara yolu üzerindeki Orman İşletme Müdürlüğü Kavşağı’nda meydana geldi. Cizre’den Şırnak’a öğrenci taşıyan 33 AFY 551 plakalı servis minibüsü, iddiaya göre yan yoldan ana yola kontrolsüz çıkan 61 AGZ 251 plakalı hafif ticari araçla çarpıştı.

55d788ba-79eb-48b9-962c-be09ac74b29e.jpgÇarpışmanın etkisiyle minibüs ve araçta bulunan 3 ila 14 yaş aralığındaki 13 çocuk ile 6 yetişkin yaralandı. Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, Şırnak hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza nedeniyle D400 kara yolunda ulaşım bir süre kontrollü sağlandı. Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak ve Vali Yardımcısı Hasan Hüseyin Alpaslan, hastanedeki yaralıları ziyaret ederek sağlık durumları hakkında bilgi aldı.Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

98fc01da-4fbc-4d2c-a337-7ce400681c94.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.