Şırnak’ta Şampiyon Sporculara, Coşkulu karşılama

Şırnak’ta Şampiyon Sporculara, Coşkulu karşılama
Uluslararası arenada büyük başarılara imza atan Şırnaklı Milli Sporcular, memleketlerinde büyük bir coşkuyla karşılandı. Avrupa Şampiyonu, Dünya İkincisi ve Olimpiyat dereceleri bulunan sporcular için Havalimanı’nda karşılama töreni düzenlendi.

untitled-1.jpg

Avrupa Şampiyonası ve Tokyo Olimpiyatları'nda Milli Takım formasıyla ülkeyi gururla temsil eden Şırnaklı Milli Sporcular, ayaklarının tozuyla indikleri Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanı’nda adeta bir halk kahramanı gibi karşılandı.

sirnakta-sampiyon-sporculara-coskulu-karsilama-11.jpeg

Dört Büyük Başarı Tek Şehirde
Avrupa Boks Şampiyonu Nurselen Yalgettekin, Dünya Gençler Boks 2.’si Pınar Benek, Tokyo Olimpiyatları Güreş 3.’sü Sinan Sadak ve Tokyo Olimpiyatları Atletizm 4.’sü Murat Saçan memleketleri Şırnak’ta büyük bir coşku ile karşılandı.

sirnakta-sampiyon-sporculara-coskulu-karsilama-4.jpeg

Uçakla Şırnak Şerafettin Elçi Havalimanına ilen Şırnaklı Şampiyon Milli Sporcuları Şırnak Gençlik ve Spor Müdürü Fedai Din, Cizre İlçe Müdürü İlhan İverendi, İdil İlçe Müdürü Hamza Siren, Spor Hizmetleri Müdürü Nihat Avcı gönüllü gençler ve antrenörler ile birlikte uluslararası arenada Türkiye’yi gururla temsil ederek büyük başarılara imza atan sporcuları
Çiçeklerle karşıladı.

sirnakta-sampiyon-sporculara-coskulu-karsilama-1.jpeg

Şehr-i Nuh’a hoş geldiniz! Pankartı ile coşku ile karşılanan Milli Sporcular, daha sonra Şırnak Valiliğine gitmek üzere havalimanından ayrıldı.

sirnakta-sampiyon-sporculara-coskulu-karsilama-2.jpeg

Kaynak:Mikail Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.