Şırnak'ta Öğrenci Servisi Çığdan Saniyelerle Kurtuldu!

Şırnak'ta Öğrenci Servisi Çığdan Saniyelerle Kurtuldu!
Şırnak’ta köy yoluna düşen çığ faciaya ramak kala atlatıldı. Öğrenciler büyük tehlikeyi son anda atlattı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde köy yoluna düşen çığ, büyük bir faciaya ramak kala atlatıldı. Öğrencileri taşıyan servis aracı, olaydan saniyeler önce bölgeden geçerek olası bir felaketin önüne geçti.

aw667771-02.jpg

Olay, Beytüşşebap’a bağlı Beşağaç köyü yolunda meydana geldi. Etkili olan sağanak yağışlar sonrası yüksek kesimlerde biriken kar kütleleri hareket ederek çığa neden oldu. Düşen çığ nedeniyle köy yolu ulaşıma kapandı.

aw667771-03.jpg

Çığ sırasında bölgede bulunan öğrenci servisi ise büyük bir tehlikeyi son anda atlattı. Olayın ardından bazı öğrencilerin karların üzerinden yürüyerek evlerine gitmeye çalıştığı öğrenildi.

Yetkililer, bölgede güvenlik önlemleri alırken, Beytüşşebap Kaymakamlığı tarafından yolun yeniden ulaşıma açılması için çalışma başlatıldı.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.