Şırnak’ta Nevruz Coşkusu Başladı: Güvenlik Üst Düzeyde Sağlandı

Şırnak’ta Nevruz Coşkusu Başladı: Güvenlik Üst Düzeyde Sağlandı
Şırnak’ta Nevruz kutlamaları büyük bir coşku ile başladı. Sabahın erken saatlerinden itibaren kutlama alanına gelen vatandaşlar, polis ekiplerinin koordinasyonuyla güvenli şekilde alana giriş yaptı.

Güvenlik güçlerinin titiz çalışması sayesinde vatandaşlar herhangi bir aksaklık yaşamadan kutlamalara katıldı.

img-20260323-120413-001.jpgKutlamalarda dikkat çeken en önemli detaylardan biri ise İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak’ın sahada bizzat görev alması oldu. Alanın güvenliğini yerinde takip eden Sazak, ekiplerle birlikte koordinasyonu sağlayarak Nevruz programının huzur içinde geçmesi için yoğun çaba sarf etti.
Öte yandan dün Cizre ilçesinde gerçekleştirilen Nevruz kutlamalarında da benzer bir güvenlik anlayışı öne çıktı. Cizre’de yapılan etkinliklerde olumsuz bir duruma anında müdahale edilerek sorunların büyümeden çözüme kavuşturulduğu öğrenildi.
Hem Cizre’de hem de Şırnak merkezde gerçekleştirilen kutlamalarda güvenlik güçlerinin vatandaşlarla kurduğu olumlu iletişim dikkat çekerken, Nevruz’un barış ve kardeşlik ruhuna uygun bir atmosfer oluştu

img-20260323-132019.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.