Şırnak’ta Narkotik Operasyonu: Merkez, Cizre ve Silopi’de Eş Zamanlı Uygulama
Şırnak Emniyet Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucuyla mücadele kapsamında kent genelinde denetim ve uygulamalarını sürdürüyor. Bu çerçevede Merkez, Cizre ve Silopi ilçelerinde eş zamanlı “Narko Alan” uygulaması gerçekleştirildi.

Gerçekleştirilen uygulamalarda, şüpheli şahıslar ve araçlar üzerinde kontroller yapılırken, kamu düzeni ve güvenliğinin sağlanmasına yönelik çalışmalar yoğunlaştırıldı. Emniyet güçleri, özellikle uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik faaliyetlerin kararlılıkla devam edeceğini vurguladı.

Şırnak Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, huzur ve güven ortamının korunması amacıyla operasyonların aralıksız sürdürüleceği belirtilerek, aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışmaların da titizlikle yürütüldüğü ifade edildi.

Açıklamada ayrıca, “Şırnak’ta vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde yaşamalarını sağlamak için gece gündüz sahadayız. Uyuşturucu ile mücadelede taviz verilmeyecek” denildi.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.