Şırnak’ta Muhtar Çapar’dan Gönüllere Dokunan Ziyaret

Şırnak’ın Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ömer Çapar, mahalle sakinleriyle buluşmalarına devam ediyor. Çapar, son olarak mahalledeki hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hastalara acil şifalar dileyen Çapar, her zaman mahalle sakinlerinin yanında olduklarını vurguladı.
Ziyaretlerin ardından gençlerle bir araya gelen Muhtar Çapar, onların düşüncelerini, beklentilerini ve mahalleyle ilgili önerilerini dinledi. Gençlerin fikirlerine büyük önem verdiklerini belirten Çapar, “Birlikte hareket ederek mahallemizi daha yaşanabilir hale getirebiliriz. Gençlerimizin enerjisi ve katkısı bizim için çok kıymetli,” dedi.
Mahalle halkı ise muhtarlarının bu duyarlılığından memnuniyet duyduklarını ifade ederek, sosyal ve toplumsal konularda gösterdiği ilgi için teşekkür etti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.