Şırnak’ta Kuyumcuların Gündeminde 2. Baskı Ziynet Altınları Var
Şırnak’ın Silopi ve Cizre ilçelerindeki kuyumcular derneği yöneticileri akşam yemeğinde buluşarak sektör sorunlarını ve yasaklanan ziynet altınlarını görüş alışverişinde bulundu.
Şırnak genelinde kuyumculuk sektörünün temsilcilerini bir araya getiren önemli bir organizasyon gerçekleştirildi. Silopi Kuyumcular Derneği ile Cizre Kuyumcular Derneği yönetimleri, Silopi ilçesinde düzenlenen özel akşam yemeği programında bir araya geldi.
Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşmada, bölgedeki kuyumculuk sektörünü yakından ilgilendiren konular ile derneklerin ortak işleyişine ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.
2. Baskı Ziynet Altın Yasağı Masadaydı
Bölge esnafını ve vatandaşları doğrudan ilgilendiren gündem maddelerinin ele alındığı toplantıda, 2. baskı ziynet altınlarının alış ve satışının yasaklanması konusu detaylıca değerlendirildi. İki derneğin temsilcileri, konuya ilişkin görüş ve değerlendirmelerini paylaştı.
Altın Ayar Tespit Cihazı Tanıtıldı
Programda Silopi Kuyumcular Derneği Başkanı Servet Oktar, dernek bünyesine kazandırılan yeni altın ayar tespit cihazı hakkında bilgi verdi.
Cihazın sağladığı kullanım kolaylığı ve güvenden duyduğu memnuniyeti dile getiren Oktar, Cizre Kuyumcular Derneği’nin de benzer bir cihaz edinmesi yönünde tavsiyede bulundu.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.