Şırnak’ta kaza:1 bebek 3 yaralı

Şırnak’ta kaza:1 bebek 3 yaralı
Şırnak-Cizre karayolu 4’üncü kilometresinde trafik kazası meydana geldi. Araç içerisinde bulunan 1’i bebek 3 kişi yaralandı. Bebek ve annesinin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

img-20250903-wa0019.jpg

Şırnak merkez, Şırnak-Cizre karayolu 4’üncü kilometresinde 16 BJM 768 plakalı Renault Cilo marka aracı, araç şoförü F.B.’nin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine virajı alamadı. Araç, Kaldırıma çarparak yol kenarına savrulurken, araba bulunan 2 aylık bebek ve annesi ağır yaralandı. Çevrede bulunan vatandaşlar tarafından 112 Acil çağrı merkezine yapılan ihbar ile birlikte olay yerine çok sayıda sağlık ve güvenlik ekipleri sevk edildi.

img-20250903-wa0023.jpg

Bebek L.S.B. ve anne C.B. sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından Şırnak Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hafif yaralanan araç şoförü F.B. ise ayakta tedavi edildi. Anne C.B. ve 2 aylık L.S.B.’nin durumlarının ağır olduğu öğrenildi.

Kaza ile ilgili inceleme başlatıldı.

img-20250903-wa0020.jpg

img-20250903-wa0021.jpg

Kaynak:Mehmet Selim Yalçın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.