Şırnak’ta Kar Sevinci: Vatandaşlar Yağışı Bereket Olarak Görüyor
Kar yağışının hem doğa hem de bölge için büyük bir bereket olduğunu ifade eden vatandaşlar, yağışlardan duydukları memnuniyeti paylaştı. Görüşlerini aktaran vatandaşlardan A.Ü., kar yağışının kendilerini çok mutlu ettiğini belirterek şu ifadeleri kullandı:
“Şırnak’ta kar yağmasından büyük bir mutluluk yaşıyoruz. Bizim memleketimiz çok güzel. Kurban olduğum Allah bereketini yağdırdı bize. Allah bereketini bizden eksik etmesin.”
Özellikle son yıllarda kar yağışının azalmasından dolayı bu tür yağışların önemine dikkat çeken vatandaşlar, karın hem tarım hem de su kaynakları açısından büyük katkı sunduğunu ifade etti.
Kar yağışının önümüzdeki günlerde de aralıklarla devam etmesi beklenirken, Şırnaklılar beyaz örtünün keyfini çıkarmaya devam ediyor.




Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.