Şırnak’ta İnsan Hakları Zirvesi: İHD Heyetinden Baro’ya Kritik Ziyaret

Şırnak’ta İnsan Hakları Zirvesi: İHD Heyetinden Baro’ya Kritik Ziyaret
İHD Eş Genel Başkanları Oya Ersoy ve Cihan Aydın, Şırnak Barosu ile bir araya geldi. Görüşmede, insan hakları mücadelesinde dayanışmanın önemi vurgulanırken ortak projeler için yol haritası belirlendi.

Şırnak, insan hakları alanında faaliyet gösteren iki önemli kurumun kritik buluşmasına ev sahipliği yaptı. İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanları Oya Ersoy ve Cihan Aydın, beraberlerindeki heyetle birlikte Şırnak Barosu’nu ziyaret ederek hak savunuculuğu gündemini değerlendirdi.

rnakta-insan-haklari-zirvesi-ihd-heyetinden-baroya-kritik-ziyaret.jpg

İnsan Hakları Derneği (İHD) Eş Genel Başkanları Oya Ersoy ve Cihan Aydın, beraberlerindeki yönetim kurulu üyeleri ve dernek üyeleriyle birlikte Şırnak Barosu’nu ziyaret etti.

Gerçekleşen görüşmede güncel hukuki ve toplumsal konular kapsamlı şekilde ele alınırken, insan hakları alanındaki gelişmeler ve bu alandaki ortak çalışmalar değerlendirildi. Taraflar, insan hakları kavramının geleceği bağlamında iş birliği imkanları üzerinde durdu.

Ziyarette, insan hakları mücadelesinde dayanışmanın önemine vurgu yapılırken, ortak hareket etmenin gerekliliği ifade edildi. İHD heyeti, nazik ev sahipliği dolayısıyla Şırnak Barosu’na teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.