Şırnak’ta Emniyet Müdürü Sazak Vatandaşların Taleplerini Dinledi

Şırnak’ta Emniyet Müdürü Sazak Vatandaşların Taleplerini Dinledi
Şırnak İl Emniyet Müdürü Volkan Sazak, il genelinde huzur ve güven ortamının güçlendirilmesine yönelik çalışmalar kapsamında Silopi ilçesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Şırnak’ta Emniyet Müdürü Sazak Sahada: “7/24 Yanınızdayız”
Göreve başladığı günden bu yana sahada vatandaşlarla doğrudan iletişim kurmaya önem veren Emniyet Müdürü Sazak, Silopi’de esnaf ve vatandaşlarla sohbet ederek ilçenin güvenlik ve asayiş durumuna ilişkin görüş ve talepleri dinledi.
Vatandaşların Talepleri Tek Tek Dinlendi
Silopi sokaklarında vatandaşlarla bir araya gelen Sazak, vatandaşların güvenlik hizmetlerine ilişkin öneri ve taleplerini dinledi. Görüşmede dile getirilen konuların ilgili ekipler tarafından not alındığı belirtildi.

screenshot-2026-08-20-20-30-58-980-com-instagram-android-edit.jpgVatandaşlarla doğrudan iletişim kurulmasının, güvenlik hizmetlerinin sahadaki ihtiyaçlara göre şekillendirilmesi açısından önem taşıdığı ifade edildi.
“7/24 Yanlarında Olmaya Devam Edeceğiz”
Şırnak İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan paylaşımda, kent genelinde huzur ve güvenliğin sağlanması amacıyla çalışmaların aralıksız sürdürüldüğü vurgulandı.
Paylaşımda, “Şırnak’ın emniyeti, hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği için 7/24 yanlarında olmaya devam edecek. Hedefimiz net; huzurun şehri Şırnak” ifadelerine yer verildi.
Silopi’de vatandaşlarla bir araya gelen Emniyet Müdürü Volkan Sazak’ın ziyaretinin, emniyet teşkilatı ile vatandaşlar arasındaki iletişimin güçlendirilmesine katkı sunduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.