Şırnak’ta Eğitim Müfettişleriyle Eğitim Süreçleri Değerlendirildi
Yayınlanma:
Milli Eğitim Bakanlığı Teftiş Kurulu Başkanı Fetih Fahri Kaya, Şırnak’ta görev yapan eğitim müfettişleriyle değerlendirme toplantısında bir araya geldi.
Toplantıya Eğitim Müfettişleri Başkanı Selman Tatar ile eğitim müfettişleri katıldı. Gerçekleştirilen görüşmede, Şırnak’taki eğitim süreçlerinin daha etkin ve verimli yürütülmesine yönelik değerlendirmelerde bulunuldu.
Toplantıda özellikle eğitimde niteliğin artırılması, okullarda rehberlik odaklı çalışmaların güçlendirilmesi ve yürütülen süreçlerin daha etkin hale getirilmesi konuları ele alındı.
Yetkililer, eğitim alanındaki çalışmaların sahadaki uygulamalarla birlikte değerlendirilmesinin önemine dikkat çekerek, öğrencilerin daha nitelikli eğitim imkanlarına ulaşması ve okullardaki süreçlerin geliştirilmesine yönelik çalışmaların sürdürüleceğini belirtti.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.