Şırnak’ta Denetimli Serbestlik Kapsamındaki Gençlere Kitap Desteği

Şırnak’ta Denetimli Serbestlik Kapsamındaki Gençlere Kitap Desteği
Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, denetimli serbestlik kapsamındaki gençlerin kişisel gelişimine katkı sağlamak amacıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne kitap bağışında bulundu.

Şırnak Gençlik ve Spor İl Müdürü Fedai Din öncülüğünde, Şırnak Gençlik Merkezi tarafından denetimli serbestlik kapsamındaki gençlerin kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla Denetimli Serbestlik Müdürlüğü’ne kitap bağışında bulunuldu.

rnakta-denetimli-serbestlik-kapsamindaki-genclere-kitap-destegi3.jpg

Gerçekleştirilen kitap bağışıyla, gençlerin okuma alışkanlığı kazanmaları ve sosyal gelişimlerinin desteklenmesi hedeflenirken, yetkililer her alanda gençlerin yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.

rnakta-denetimli-serbestlik-kapsamindaki-genclere-kitap-destegi4.jpg

rnakta-denetimli-serbestlik-kapsamindaki-genclere-kitap-destegi2.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.