Şırnak’ta Atıl İş Makineleri Yeniden Hizmete Kazandırıldı

Şırnak’ta Atıl İş Makineleri Yeniden Hizmete Kazandırıldı
Şırnak İl Özel İdaresi, tasarruf tedbirleri kapsamında Makina İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü bünyesinde atıl durumda bulunan 3 iş makinesinin revizyonunu tamamlayarak yeniden kullanıma sundu.

Şırnak İl Özel İdaresi, kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.
Tasarruf tedbirleri kapsamında Makina İkmal ve Bakım Onarım Müdürlüğü bünyesinde atıl durumda bulunan 3 iş makinesinin revizyon işlemleri tamamlandı. Yapılan çalışmaların ardından makineler yeniden hizmet verebilecek hale getirildi.screenshot-2026-08-08-21-48-37-963-com-instagram-android-edit.jpgYeni iş makinelerinin satın alınması yerine mevcut araçların bakım ve onarımdan geçirilerek tekrar kullanıma kazandırılmasıyla kurum bütçesinde önemli ölçüde tasarruf sağlanması hedeflendi.
Yenilenen iş makinelerinin Şırnak genelinde yürütülecek çalışmalarda yeniden sahada görev alacağı belirtildi.
Şırnak İl Özel İdaresi tarafından yapılan paylaşımda, kamu kaynaklarının en etkin şekilde yönetilmesi kararlılığıyla Şırnak için çalışmaya devam edildiği vurgulandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.