Şırnak’ta afet ve acil durumlarda psikososyal destek eğitimi

Şırnak’ta afet ve acil durumlarda psikososyal destek eğitimi
Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü, Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek Hizmetleri kapsamında 3. Grup Farkındalık Eğitimi'ni tamamladı. Eğitimde, destek süreçleri, müdahale yöntemleri ve koordinasyon çalışmaları ele alındı.

Şırnak Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Afet ve Acil Durumlarda Psikososyal Destek Hizmetlerinin Ana Çözüm Ortağı yürütümü kapsamında düzenlenen 3. Grup Farkındalık Eğitimi tamamlandı.

sirnakta-afet-ve-acil-durumlarda-psikososyal-destek-egitimi2.jpg

Eğitimde, afet ve acil durumlarda psikososyal destek süreçleri, müdahale yöntemleri ve koordinasyon çalışmaları hakkında katılımcılara bilgi verildi.

İl Müdürlüğü, eğitimlerin devam edeceğini bildirdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.