Şırnak’ta 335 Hafız İçin Büyük Gün! İcazet Töreni Heyecanı
Cizre Kaymakamlığı İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen ve Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı iş birliğinde gerçekleştirilecek olan “Hafızlık İcazet Merasimi”, 07 Mayıs 2026 Perşembe günü saat 13.00’te Cizre 100. Yıl Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak.
Kur’an-ı Kerim’i ezberleyerek hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlayan tam 335 öğrenci, düzenlenecek bu anlamlı törende icazet alacak. Programa, Diyanet İşleri Başkanlığı Eğitim Hizmetleri Genel Müdürü Sedide Akbulut’un katılımı beklenirken, merasim Mustafa Demirkan’ın riyasetinde gerçekleştirilecek.
Cizre Müftüsü Süleyman Baran, tüm vatandaşları bu özel güne davet ederek, “Kur’an’a hizmet eden gençlerimizin bu anlamlı gününde sizleri aramızda görmek bizleri onurlandıracaktır” ifadelerini kullandı.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.