Şırnak'ta 222'nci Narko Alan Uygulaması Gerçekleştirildi
Yayınlanma:
Şırnak Emniyet Müdürlüğü, uyuşturucuyla mücadele kapsamında il genelinde eş zamanlı olarak 2026 yılının 222'nci Narko Alan Uygulaması'nı gerçekleştirdi.
Kent genelinde gerçekleştirilen uygulamada, uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik denetimler yapıldı. Emniyet ekipleri, halkın huzur ve güvenliğini sağlamak amacıyla belirlenen noktalarda kontrollerini titizlikle sürdürdü.
Şırnak Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, uyuşturucuyla mücadelede kararlılık vurgulanarak, "Gençlerimizin zehirlenmesine müsaade etmeyeceğiz." ifadelerine yer verildi.
Açıklamada ayrıca, suç ve suçlularla mücadelenin aralıksız devam edeceği belirtilerek, "Hedefimiz net: Huzurun Şehri Şırnak." mesajı paylaşıldı.


Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.