Şırnak’ın Gururu Nergiz Saruhan, Türkiye Dördüncüsü Oldu

Şırnak’ın Gururu Nergiz Saruhan, Türkiye Dördüncüsü Oldu

Denizli’de düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Türkiye Şampiyonası’nda mücadele eden Şırnaklı sporcu Nergiz Saruhan, büyük bir başarıya imza atarak Türkiye 4.’sü oldu.

Genç atlet Nergiz Saruhan’dan Türkiye derecesi
Denizli, 27-29 Ağustos tarihleri arasında önemli bir atletizm organizasyonuna ev sahipliği yaptı. Anadolu Yıldızlar Ligi Atletizm Türkiye Şampiyonası kapsamında Türkiye’nin farklı illerinden genç sporcular mücadele etti.
Şırnak’ı şampiyonada temsil eden Nergiz Saruhan, gösterdiği başarılı performansla Türkiye genelinde 4.’lük derecesi elde ederek önemli bir başarıya imza attı.
Saruhan’ın elde ettiği derece, Şırnak’ta atletizm branşına yönelik çalışmaların ve genç sporculara verilen emeğin de önemli bir göstergesi olarak değerlendirildi.
isis

Antrenörü Neslihan Ökmen’e de tebrik
Başarının ardından Nergiz Saruhan ve Atletizm Antrenörü Neslihan Ökmen tebrik edildi. Sporcunun elde ettiği Türkiye derecesinin, önümüzdeki dönem gerçekleştirilecek yarışmalar için de önemli bir motivasyon olması bekleniyor.
Şırnak’ın adını atletizmde Türkiye çapında duyuran Nergiz Saruhan’a ve antrenörü Neslihan Ökmen’e başarılarının devamı dilendi.
Şırnak atletizminde umut veren başarı
Genç sporcuların ulusal organizasyonlarda elde ettiği dereceler, Şırnak’ta atletizmin geleceği açısından da umut veriyor. Nergiz Saruhan’ın Denizli’de elde ettiği Türkiye 4.’lüğü, kentin spor alanındaki yükselen başarılarına bir yenisini daha ekledi.

Kaynak:sirnakhaber.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.