Şırnak İl Emniyet Müdürü Yavuz Doğan’a Türk Eğitim-Sen’den Hayırlı Olsun Ziyareti
Yayınlanma:
Türk Eğitim-Sen Şırnak Şube Başkanı Turgut Tatar ve beraberindeki heyet, İl Emniyet Müdürü Yavuz Doğan’a hayırlı olsun dileklerini ileterek eğitim camiasını ve kenti ilgilendiren konularda görüş alışverişinde bulundu.
Türk Eğitim-Sen Şırnak Şube Başkanı Turgut Tatar, Türkiye Kamu-Sen Şırnak İl Temsilcisi ve sendikanın il yönetimiyle birlikte İl Emniyet Müdürü Yavuz Doğan’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette, Yavuz Doğan’a yeni görevi dolayısıyla hayırlı olsun dilekleri iletilirken, eğitim camiasını ve Şırnak’ı ilgilendiren çeşitli konular ele alındı. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretin ardından açıklama yapan Turgut Tatar, nazik ev sahipliği ve samimi sohbeti dolayısıyla İl Emniyet Müdürü Yavuz Doğan’a teşekkür ederek görevinde başarılar diledi.
Tatar, Türk Eğitim-Sen olarak eğitim çalışanlarının sorun ve taleplerini her platformda dile getirmeye ve çözüm odaklı çalışmalarını sürdürmeye devam edeceklerini belirtti.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.