Şırnak Çalışan Gazeteciler Cemiyetinden Başsağlığı Mesajı

Şırnak Çalışan Gazeteciler Cemiyetinden Başsağlığı Mesajı

Şırnak Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı İdris Mir, Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü personeli Sait Yürük'ün vefatı nedeniyle Gazeteci Rahmet Yürük'e ve ailesine başsağlığı diledi.

Şırnak Çalışan Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Şırnak Haber (www.sirnakhaber.com) imtiyaz sahibi İdris Mir, Şırnak İl Sağlık Müdürlüğü personeli Sait Yürük'ün vefatı dolayısıyla başsağlığı mesajı yayımladı.

Mir, mesajında aynı kurumda görev yaptığı Şırnak Haber editörü Gazeteci Rahmet Yürük'ün amcası olan Sait Yürük'ün vefatının derin üzüntüye yol açtığını belirtti. Mir, bu acının sadece bir ailenin değil, aynı çatı altında ekmek kazanılan kurumsal ailenin de ortak acısı olduğunu ifade etti.

Mesajında, "Şırnak'ta uzun yıllar sağlık camiasına hizmet eden, gerçekleştirdiği sünnetlerle nice ailenin sevincine ortak olan ve çevresinde sevgi ve saygıyla anılan Sait Yürük'ün vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyorum" ifadelerine yer veren Mir, şunları kaydetti:

"Bir gazeteci olarak toplumun acısını, sevincini ve yaşadığı zorlukları kamuoyuna aktaran bir basın mensubunun bugün kendi ailesinde yaşadığı bu acıyı paylaşıyor, kendisine ve Yürük ailesine cemiyetimiz adına başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu zor gününde Gazeteci Rahmet Yürük'ün ve ailesinin yanında olduğumuzu ifade ediyor; merhum Sait Yürük'e Yüce Allah'tan rahmet, başta Gazeteci Rahmet Yürük olmak üzere tüm ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Mekânı cennet olsun."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.