Şırnak Barosu Cizre’de Sempozyum Düzenledi

Şırnak Barosu Cizre’de Sempozyum Düzenledi
Şırnak Barosu ile Geleceğe Yön Ver Derneği iş birliğinde Cizre Belediyesi Konferans Salonu’nda sempozyum düzenlendi.

Sempozyuma Dem Parti Şırnak Milletvekili Av. Nevroz Uysal, Cizre Belediye Başkanı Güler Yerbasan ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

sirnak-barosu-cizrede-sempozyum-duzenledi2.jpg

Etkinlikte Sosyolog Özlem Bilgi, Uzm. Psk. Zeynep Bayram, Av. Cemre Çelik, Av. Müslüm Doğan ve Baro Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Emine Özdemir sunum yaptı. tkinlik, toplumsal farkındalığın artırılması ve hak temelli çalışmaların güçlendirilmesi açısından önemli bir platform oluşturdu.

sirnak-barosu-cizrede-sempozyum-duzenledi3.jpg

Sempozyuma sunumlarıyla katkıda bulunan Sosyolog Özlem Bilgi, Uzm. Psk. Zeynep Bayram, Av. Cemre Çelik, Av. Müslüm Doğan ve Şırnak Barosu Kadın ve Çocuk Hakları Merkezi Başkanı Av. Emine Özdemir'e, etkinlik sonunda Baro tarafından teşekkür edildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.