Silopi’de Mesleki Eğitim İçin Kritik Toplantı

Silopi’de Mesleki Eğitim İçin Kritik Toplantı
Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası öncülüğünde düzenlenen MEİP Silopi MTAL Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı’nda, meslek lisesi öğrencilerinin ihtiyaçları ve eğitim kalitesinin artırılması için atılacak adımlar ele alındı.

Şırnak Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) tarafından yürütülen Mesleki Eğitim İşbirliği Projesi (MEİP) kapsamında, Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Protokol Yürütme Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, TSO Meclis Başkanı Zekerya Ökten, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Silopi Temsilcisi Halil Taşkın, Meclis Üyesi Bahattin Sürgit ile Silopi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hakkı Kaya katıldı.

Gerçekleştirilen toplantıda, meslek liselerinde eğitim gören öğrencilerin karşılaştığı sorunlar, ihtiyaçlar ve çözüm önerileri kapsamlı şekilde ele alındı. Eğitim kalitesinin artırılması, öğrencilerin sektöre daha donanımlı hazırlanması ve okul-sanayi iş birliğinin güçlendirilmesi konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Toplantı sonrasında ise okul kütüphanesinin zenginleştirilmesi amacıyla Protokol Yürütme Kurulu üyeleri tarafından kitap bağışında bulunuldu. Yapılan bağışın, öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimlerine katkı sağlaması hedefleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.