Kaymakam Baycar, Başarılı Öğrencileri makamında ağırlayıp, ödüllendirdi

Kaymakam Baycar, Başarılı Öğrencileri makamında ağırlayıp, ödüllendirdi
Cizre Kaymakamı Ahmet Vezir Baycar, “Kültürel Mirasın İzinde Osmanlı Türkçesi Bilgi Yarışması”nda dereceye giren öğrencileri makamında ağırladı.

kaymakam-baycar-basarili-ogrencileri-makaminda-agirlayip-odullendirdi-2.jpg

Kaymakam Baycar, Milli Eğitim Bakanlığı ile Hayrat Vakfı iş birliğinde Türkiye genelindeki Fen ve Anadolu Lisesi öğrencileri arasında düzenlenen “Kültürel Mirasın İzinde Osmanlı Türkçesi Bilgi Yarışması”nda dereceye giren öğrenci, öğretmen ve vakıf yöneticilerini makamında kabul etti.

kaymakam-baycar-basarili-ogrencileri-makaminda-agirlayip-odullendirdi-3.jpg

Ziyarette öğrencilerle bir süre sohbet eden Kaymakam Baycar, başarılarından dolayı kendilerini tebrik ederek hediyelerini takdim etti.

kaymakam-baycar-basarili-ogrencileri-makaminda-agirlayip-odullendirdi-5.jpg

Kaymakam Baycar, öğrencilerin bu tür kültürel ve eğitsel faaliyetlerde yer almasının önemine vurgu yaparak, başarılarının devamını diledi.

kaymakam-baycar-basarili-ogrencileri-makaminda-agirlayip-odullendirdi-4.jpg

Kaynak:Mikail Şan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.