Irak sınırında bekleyen Filistin Konvoyu’na Kızılay’dan destek

Irak sınırında bekleyişini sürdüren Filistin Konvoyu’ndaki katılımcılara, Kızılay Şırnak Şubesi tarafından su ve soğuk içecek ikramında bulunuldu.

Bosna Hersek’ten yola çıkarak Filistin’e ulaşmayı hedefleyen barışçıl konvoyun Irak sınırındaki bekleyişi sürüyor.

Aşırı sıcak hava nedeniyle zor şartlarda bekleyen konvoydakilere, Kızılay Şırnak Şubesi gönüllüleri tarafından destek verildi. Habur Nehri üzerinde bekleyen katılımcılara su ve soğuk içecek dağıtıldı.

Özellikle kadın, yaşlı ve çocukların sıcak havadan olumsuz etkilenmemesi amacıyla gerçekleştirilen ikramın, konvoydakilere moral verdiği belirtildi.

Kızılay Şırnak Şubesi Silopi Temsilcisi Mehmet Adan, insani yardım çalışmalarının her koşulda sürdüğünü belirterek, “İhtiyaç sahiplerinin yanında olmak bizim en temel görevimizdir” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.