Güçlükonak’ta Vergi Haftası Kabulü: Kaymakam Memiş Personelle Buluştu
Güçlükonak’ta 37. Vergi Haftası etkinlikleri kapsamında anlamlı bir buluşma gerçekleşti. Güçlükonak Kaymakamı Semih Memiş, ilçenin mali disiplinini ve kamu gelirlerini yöneten Malmüdürlüğü personellerini makamında kabul ederek, vergi bilincinin oluşturulmasındaki katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti.
Çalışmalar Hakkında Bilgi Aldı
Ziyaret sırasında Malmüdürlüğü yetkilileri, ilçedeki vergi toplama süreçleri, kayıt dışı ekonomiyle mücadele ve mükellef memnuniyetine yönelik yürütülen projeler hakkında Kaymakam Memiş’e detaylı bilgi sundu. Kaymakam Memiş, verginin sadece bir yükümlülük değil, devletin vatandaşa sunduğu eğitim, sağlık ve güvenlik gibi hizmetlerin ana kaynağı olduğunu ifade etti.

Personelin Vergi Haftası’nı Kutladı
Kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde yürütülmesinde maliye çalışanlarının kilit bir rol üstlendiğini belirten Kaymakam Semih Memiş, "Ekonomik büyümenin ve toplumsal refahın temeli olan vergi bilincini yaygınlaştırmak hepimizin görevidir. Bu vesileyle tüm personelimizin Vergi Haftası’nı tebrik ediyorum" dedi. Kabul, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.