Cizre’de Rehber Öğretmenler ile sene başı toplantısı yapıldı
Cizre Kaymakamlığı Konferans Salonunda yapılan toplantıya Cizre İlçe Milli Eğitim Müdürü Şahan İke, Şube Müdürü Sayın Mevlüt Gayirinal, Rehberlik Araştırma Merkezi (RAM) Müdürü Abdulbaki Sülger ile ilçede görev yapan tüm rehber öğretmenler katıldı.
Toplantıda konuşan İlçe Millî Eğitim Müdürü Şahan İke, her öğrencinin eğitim yolculuğunun kendine özgü olduğuna dikkat çekerek, “Rehber öğretmenlerimiz, öğrencilerimizin akademik, duygusal, fiziksel ve sosyal gelişimlerinin her aşamasında onlara yol gösterici ve destekleyici bir rol üstlenmektedir. Bu nedenle çalışmalarınız, eğitim sistemimizin en güçlü unsurlarından biridir.” ifadelerini kullandı.
İke, Cizre İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü olarak; öğrencilerimizin ruh sağlığını korumak, ailelerimizin ve öğretmenlerimizin karşılaştıkları güçlüklerde çözüm üretmek adına fedakârca çalışan tüm rehber öğretmenlerimize teşekkür ediyor, 2025-2026 eğitim-öğretim yılında kendilerine başarılar diliyorum dedi.
Toplantıda; yıl boyunca yürütülecek rehberlik faaliyetleri, uygulanması planlanan projeler ve öğrencilerin bütüncül gelişimini destekleyecek stratejiler değerlendirildi. RAM tarafından hazırlanan sunum incelenerek yeni döneme ilişkin uygulamalar öğretmenlerle paylaşıldı.
Öğretmenlerin görüş ve önerilerinin dinlenildiği program, iyi dilek ve temennilerle sona erdi.
Kaynak:Mikail Şan
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.