Beytüşşebap’ta "Kahramanlar Sofrası": Kaymakam Taşkıran Komandolarla İftarda

Beytüşşebap’ta "Kahramanlar Sofrası": Kaymakam Taşkıran Komandolarla İftarda
Mezraa Jandarma Komando Tabur Komutanlığı'nda gönüller birleşti! Kaymakam Mehmet Furkan Taşkıran ve ilçe protokolü, vatan nöbetindeki askerlerle iftar sofrasında buluştu. Ramazan'ın bereketi komando taburunda paylaşıldı.

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, Ramazan ayının huzur ve dayanışma ruhu askeri birliklerde düzenlenen programlarla güçleniyor. Beytüşşebap Kaymakamı Mehmet Furkan Taşkıran, Mezraa Jandarma Komando Tabur Komutanlığı tarafından düzenlenen iftar yemeğine katılarak kahraman Mehmetçiklerin iftar sevincine ortak oldu.

beytussebapta-kahramanlar-sofrasi-kaymakam-taskiran-komandolarla-iftarda-1.jpg

Geniş Katılımlı Kardeşlik Sofrası

Mezraa’da kurulan iftar sofrasına Kaymakam Taşkıran’ın yanı sıra; Beytüşşebap Jandarma Komando Alay Komutanı J. Kd. Alb. Murat Kızıltan, İlçe Jandarma Komutanı Bnb. Hüseyin Öztürk ve İlçe Emniyet Amiri İzzet Buğra Han Birgenç katıldı. Ezanın okunmasıyla birlikte protokol üyeleri ve komandolar hep birlikte dualar ederek oruçlarını açtı.

beytussebapta-kahramanlar-sofrasi-kaymakam-taskiran-komandolarla-iftarda-2.jpg

"Dualarımız Ve Gönlümüz Kahramanlarımızla"

İftar sonrası askerlerle samimi bir sohbet gerçekleştiren Kaymakam Taşkıran, vatan savunmasında üstün gayret gösteren personelin Ramazan-ı Şerif’ini tebrik etti. Bu anlamlı buluşmanın, ilçedeki birlik ve beraberliği daha da perçinlediğini belirten Taşkıran, huzur ve güven ortamı için gece gündüz demeden görev yapan tüm güvenlik güçlerine başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.