AK Gençlik’ten Şırnak’ta “İftara 5 Kala” ve Gençlerle İftar Buluşması

AK Gençlik’ten Şırnak’ta “İftara 5 Kala” ve Gençlerle İftar Buluşması
AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre Müküs, Şırnak’ta düzenlenen “İftara 5 Kala” programında trafikte olan sürücülere ikramlarda bulundu. Müküs, daha sonra gençlerle iftar sofrasında bir araya gelerek sohbet etti.

AK Parti Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı Yunus Emre Müküs, Şırnak’ta Ramazan ayı kapsamında düzenlenen iki ayrı programda vatandaşlar ve gençlerle bir araya geldi.

ak-genclikten-sirnakta-iftara-5-kala-ve-genclerle-iftar-bulusmasi-1.jpg

Programın ilk bölümünde “İftara 5 Kala” etkinliği kapsamında Şırnak sokaklarında vatandaşlarla buluşan Müküs ve AK Gençlik üyeleri, iftar saatine trafikte yakalanan sürücülere çeşitli ikramlarda bulundu. Ramazan’ın paylaşma ve dayanışma ruhuna dikkat çeken ekipler, sürücülerle kısa sohbetler de gerçekleştirdi.

ak-genclikten-sirnakta-iftara-5-kala-ve-genclerle-iftar-bulusmasi-2.jpg

Programın ikinci bölümünde ise Yunus Emre Müküs, gençlerle iftar sofrasında buluştu. İftar programında gençlerle bir araya gelen Müküs, “Söz Gençlikte” diyerek gençlerin fikirlerini, hayallerini ve beklentilerini dinledi.

ak-genclikten-sirnakta-iftara-5-kala-ve-genclerle-iftar-bulusmasi-4.jpg

Ramazan ayının birlik, kardeşlik ve dayanışma atmosferine vurgu yapılan programda, AK Gençlik’in gençlerle birlikte yol yürümeye devam edeceği mesajı verildi.

ak-genclikten-sirnakta-iftara-5-kala-ve-genclerle-iftar-bulusmasi-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.