Silopi’de sağlıkçıların pastası dikkat çekti: Stetoskop, şırınga ve ilaç kapsülleri
Silopi İlçe Sağlık Müdürlüğünce, Ebeler ve Hemşireler Haftası dolayısıyla etkinlik gerçekleştirildi.

İlçe Sağlık Müdürü Cihan Salihoğlu öncülüğünde düzenlenen programda, ebe ve hemşireler için pasta kesildi.

Programda konuşan Salihoğlu, ebe ve hemşirelerin sağlık hizmetlerinin temel taşlarından olduğunu belirterek, tüm sağlık çalışanlarına teşekkür etti ve haftalarını kutladı.
Kesilen pastada stetoskop, şırınga, ilaç kapsülleri ile sağlık çalışanlarını temsil eden figürlerin yanı sıra "Ebeler-Hemşireler Haftamız Kutlu Olsun" yazısı dikkati çekti.
Etkinlik sonunda sağlık çalışanları hatıra fotoğrafı çektirdi.

İlçe Sağlık Müdürlüğünden yapılan açıklamada, sağlık hizmetlerinin her aşamasında fedakârca görev yapan ebe ve hemşirelere teşekkür edilerek, çalışmalarında başarı dilendi.
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.