MÜSİAD Şırnak Başkanı Ahmet Adan Bölgesel Kalkınma Zirvesine Katıldı

MÜSİAD Şırnak Başkanı Ahmet Adan Bölgesel Kalkınma Zirvesine Katıldı
MÜSİAD Şırnak İl Başkanı Ahmet Adan, Van’da düzenlenen ve 11 ilin başkanının katılımıyla gerçekleştirilen Bölgesel Kalkınma ve İstişare Toplantısı’na katılarak Şırnak’ın ekonomik taleplerini gündeme taşıdı.

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Burhan Özdemir’in katılımıyla Van’da geniş kapsamlı bir bölge toplantısı düzenlendi. Elite World Otel’de gerçekleştirilen hasbihal programında, Şırnak’ın da aralarında bulunduğu 11 ilin başkanları bölgenin ekonomik geleceğini masaya yatırdı.

musiad-sirnak-baskani-ahmet-adan-bolgesel-kalkinma-zirvesine-katildi.jpg

Genel Başkan Burhan Özdemir başkanlığında kahvaltı formatında düzenlenen toplantıda; kentin ekonomik potansiyeli, üretim kapasiteleri ve bölgesel kalkınma stratejileri değerlendirildi. Toplantıda konuşan Özdemir, bölge illerinin ortak sorunlarına dikkat çekerek, yatırım imkânları ve iş birliği alanları üzerinde durduklarını ifade etti.

musiad-sirnak-baskani-ahmet-adan-bolgesel-kalkinma-zirvesine-katildi3.jpg

Başkan Adan Şırnak’ı Temsil Etti

Şırnak’ın ticari dinamiklerini ve yatırım ihtiyaçlarını temsil etmek üzere toplantıda yer alan MÜSİAD Şırnak İl Başkanı Ahmet Adan, bölge başkanlarıyla istişarelerde bulundu. Toplantıya Şırnak’ın yanı sıra; Van, Ağrı, Erzurum, Mardin, Siirt, Bitlis, Batman, Diyarbakır, Hakkâri ve Muş il başkanları katılım sağladı.

musiad-sirnak-baskani-ahmet-adan-bolgesel-kalkinma-zirvesine-katildi4.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.