Şanlıurfa'da Hayvan Barınağında Tepki Çeken Görüntüler

Şanlıurfa'da Hayvan Barınağında Tepki Çeken Görüntüler
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde, DEM Partili belediyeye ait hayvan barınağında telef olduğu iddia edilen köpeklerin görüntüleri sosyal medyada büyük tepki topladı.

Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde belediyenin hayvan barınağında telef oldukları iddia edilen köpeklerin görüntüsü tepkilere neden oldu.
Şanlıurfa'nın Suruç ilçesinde DEM Partili belediyeye ait hayvan barınağında yaşanan olay tepkilere neden oldu. İddiaya göre ilçenin güneyinde yer alan Suriye sınırındaki Mürşitpınar yolu üzerindeki hayvan barınağında köpekler telef oldu. Telef olan köpeklerin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Gündüz vakti çekilen görüntülerde barınaktaki 2 köpeğin yerde yattıkları gözlendi. Akşam vakti çekilen görüntülerde de köpeklerin halen kaldırılmadığı görüldü.
Sosyal medyada yayımlanan görüntüler sonrası vatandaşlar belediyeye tepki gösterdi. Belediye tarafından yapılan açıklamada, yasaklı ırk olan iki köpeğin ekiplerin gözetiminde uyutulduğu ve bu köpeklerin ölüm vakitlerine kadar barınakta tutuldukları ifade edildi. Köpeklerin daha sonra ekipler tarafından alınarak uygun bir alanda gömüldükleri belirtildi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.