235 Otobüs Kontrol Edildi: Emniyet Kemeri Kullanımı Denetleniyor!
Yayınlanma:
Manisa’da 13-18 Kasım tarihleri arasında otobüslerde emniyet kemeri denetimi yapıldı. Sürücülerin yanı sıra 4 bin 152 yolcuya da bilgilendirme yapıldı. Güvenli yolculuk için denetimler sürecek.
Manisa İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve ilçe trafik birimleri, şehir genelinde otobüslere yönelik emniyet kemeri denetimi yaptı.
13-18 Kasım 2025 tarihleri arasında 22 ekip ve 37 trafik personelinin katılımıyla gerçekleştirilen "Terminallerde Otobüslere Yönelik Emniyet Kemeri Denetimi ve Bilgilendirilmesi" uygulamasında 235 otobüs ve sürücüsü kontrol edildi. Denetimler sırasında toplam 4 bin 152 yolcuya emniyet kemeri kullanımı ve güvenliği hakkında bilgilendirme yapıldı.
Manisa Emniyet Müdürlüğü, vatandaşların güvenli yolculuk yapmalarını sağlamak amacıyla denetimlerin devam edeceğini duyurdu.

Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.