27 Temmuz 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnaklıların Uzun Zamandır Beklediği Şırnak Özel Sağlık Merkezi Açıldı

Şırnaklıların Uzun Zamandır Beklediği Şırnak Özel Sağlık Merkezi Açıldı

Şırnaklı Doktor Cengizhan Uysal tarafından açılan Özel Hastane statüsündeki Özel Şırnak Sağlık Merkezi düzenlenen tören ile açıldı.

Şırnak, uzun yıllardır sağlık alanında ciddi sorunlarla mücadele eden bir il olarak ön plana çıkıyor. Doktor eksikliği, makine ve ekipman sıkıntısı yaşanan Şırnak’ta Şırnaklı Doktor Cengizhan Uysal’ın girişimi ile Özel Sağlık Merkezi açıldı. Kadın Doğum Uzmanı, Acil ve Diş Polikliniği bulunan sağlık merkezinde ilerleyen zamanlarda çocuk doktoru ve daha bir çok alanda hizmet verecek.

Şırnak Merkez Şehit Mehmet Esin Caddesi üzerinde bulunan Özel Sağlık Merkezinin açılışına Şırnak Belediye Başkan Vekili Cihat Taşkın, CHP İl Başkanı Sait Namdar, İşletme Sahibi Doktor Cengizhan Uysal ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Kurdele kesimi sırasında konuşan Doktor Cengizhan Uysal; “Her yerde özel hastane var. Ama ilk defa Şırnak’ta bir özel hastane kuruluyor. Şırnak’ın İlk doktoru, ilk sağlık müdürü olmanın yanında Şırnak’a ilk özel hastaneyi yapmakta bana nasip oldu. Bundan dolayı çok mutluyum. Bu önemli günde bizi yalnız bırakmayan siz değerli dostlarımıza çok teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle burada çok güzel işlere imza atacağız. Burayı çok daha büyüteceğiz. Sağlık alanında üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sağlık merkezimiz ilimize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Açılıştan sonra özel sağlık merkezi gezilerek doktor Cengizhan Uysal ve Kadın Doğum Uzmanı Op.Dr. Ümmügülsüm gürbüz’den merkez hakkında bilgi alındı.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.