27 Temmuz 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnak Tabip Odası Başkanlığına Serdar Küni seçildi

Şırnak Tabip Odası Başkanlığına Serdar Küni seçildi

Şırnak Tabip Odası tarafından yapılan 8. Olağan Genel Kurul Kongresi’ne tek liste halinde katılan Dr. Serdar Küni kullanılan oyların tamamını alarak başkanlığa seçildi.

7 Şubat 2007’de kurulan Şırnak Tabip Odası kurucularından olan Dr. Serdar Küni 2010-2012 yılları arasında başkanlığını yaptığı Şırnak Tabip Odası Başkanlığına yeniden seçildi.

Şırnak Tabip Odası Başkanlığı görevini yürüten Dr. Ferhat Kara’nın aday olmadığı kongrede kullanılan oyların tamamını alan Serdar Küni, Şırnak Tabip Odası’nın yeni başkanı oldu.

Şırnak Tabip Odası yeni Başkanı Küni, “Verilen görevi en iyi şekilde yerine getirmek ve doktorlarımızın sorunlarını tartışıp çözüm yolları bulmak adına mücadele edeceğiz. Bu anlamda bu sorumluluğu ve yükü bize yükleyen değerli meslektaşlarımıza bize duydukları güvenden dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

Şırnak Tabip Odası’nın yeni yönetim ve görevlendirmesinde Başkan: Dr Serdar Küni, Genel Sekreter: Dr. Rıdvan Akdağ Muhasip Üye: Dr Servet Demir Üye: Dr.Gülşen Saçı Üye: Dr Ferhat Kara olduğu belirtildi.

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.