2 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Şırnak AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları tanıtıldı

Şırnak AK Parti İlçe ve Belde Belediye Başkan adayları tanıtıldı

18 Ocak’ta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan Şırnak Belediye Başkanı Mehmet Yarka’nın ardından, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekçi tarafında da ilçe ve belde belediye başkan adayları tanıtıldı.

Zeybekçi, Şırnak Kapalı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı’nda belediye başkan adaylarının kentte, ilçelere ve beldelere hayırlı olmasını diledi.

Zeybekçi, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri kapsamında 2 gün boyunca Şırnak Hakkari, Siirt ve Batman’da aday tanıtım toplantılarına katılacaklarını söyledi.
Burada bir bayrak dalgalanıyorsunuz, burada bir hizmet bayrağı dalgalandırıyorsunuz ve bunu da buradan gördüğüm birlik ve beraberliğiniz ile muhteşem bir güzelliğiniz var. Birlik beraberliğiniz var, yan yana olmak var diyen Zeybekçi; “Cumhurbaşkanımız özellikle arayarak, Şırnak’a hasreten benim oradaki kardeşlerime selam ve sevgilerimi ilet dedi. Milletin adamı, milletin hizmetkarı Recep Tayyip Erdoğan’dan size kucak dolu selam ve sevgilerini getirdim. Çok değerli belediye başkanımız Mehmet Bey’e de destek anlamında mutlaka ve mutlaka bir Şırnak ziyareti ve seyahati olacaktır bu süreçte. Gelecektir buraya da, tekrar sizler ile beraber olacaktır” dedi.

AK Parti İl Başkanı İbrahim Halil Erkan ve Şırnak Belediye Başkanı ve başkan adayı Mehmet Yarka ile Şırnak Milletvekili Arslan Tatar da birer konuşma yaptı.
Toplantıda, AK Parti’nin, 31 Mart’ta yapılacak Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde belediye başkan adaylarının ilçelerden Beytüşşebap’ta Kamil Dürmüş, Cizre’de Ömer Yıldız, Güçlükonak’ta Bilal Aktuğ, İdil’de İkbalhan Haznedar, Silopi’de Nihat Mehmetoğlu ve Uludere’de Gürgin Ürek olduğu açıklandı.

 

 

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.