3 Mayıs 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

İyi Ki Varsınız…

İyi Ki Varsınız…
Silopi Engelliler Derneği Başkanı Sevgili Abdullah Süer Ve Engelli Dostu Güzel Yürekli Ustamız Mahmut Tatar… Silopi Engelliler Derneğine ve İbrahim’i “Fırat Güneş Başta Olmak üzere” Sevindirenlere-Katkısı Geçenlere Herkese Sayfa Olarak Şükranlarımızı Sunuyoruz. Bir Engelliyi Sevindirmek Dünyanın En Kıymetli Sermayesidir. Duasıdır… Hazineleriniz Daim Olsun..
*
“İBRAHİMİ SEVİNDİRMENİN MUTLULUĞUNU YAŞADIK…!”
Silopi Engelliler Derneği olarak, Silopi Ofis Mahallesinde yaşayan Engelli 12 yaşındaki İbrahim Nas Kardeşimize akülü tekerlekli sandalyeyi verdik. İbrahim’in “Kısmen de olsa” Mutluluğuna tanık olmanın sevincini yaşadık.
Silopi Engelliler Derneği adına, Akülü Tekerlekli sandalyeyi İbrahim Nas kardeşimize teslim etmemiz de en büyük katkıları olan Doğubeyazıt Gürbulak gümrük kapısı GTİ idari birim şefi Silopi’li kardeşimiz Engelli dostu Fırat Güneş ve arkadaşlarına sonsuz teşekkür ediyoruz. Aynı zamanda Engelli kardeşimiz İbrahim’e teslim ettiğimiz Akülü Tekerlekli sandalyenin kurulumunda katkı sunan engelli dostu Pırıl pırıl yürekli Silopi’nin gururu değeri H. Mahmut Tatar Usta’ya da Sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.. !
Unutmayalım, hepimiz bir ENGELLİ Adayıyız…! Onun İçin Lütfen Sahip çıkalım engellilerimize diyoruz…
Abdullah Süer.
Silopi Engelliler ve Yardımlaşma Derneği Başkanı

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.