27 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

CİZRE SANAYİ ODASI BAŞKAN ADAYI İŞ İNSANI MEHMET TAŞKIN CİZRE SERHAT SPORA SAHİP ÇIKTI

CİZRE SANAYİ ODASI BAŞKAN ADAYI İŞ İNSANI MEHMET TAŞKIN CİZRE SERHAT SPORA SAHİP ÇIKTI
Sosyal sorumluluk projeleri kapsamında Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkan adayı Mehmet Taşkın ve yönetim kurulu ekibi, yaşanan tüm olumsuz koşullara rağmen İzzet Acet başkanımızın önderliği ile Bölgesel Amatör Lige tüm ihtişamıyla yeniden devam edecektir.
Silopi, İdil, Cizre ve daha bir çok ilçemiz genci için ekmek kapısı olabilecek Cizre Serhat Sporumuz, Başkanlarımızın desteğiyle Bölgesel Amatör ligimizde yerini alacaktır.
Takımı idmanda ziyaret eden Girişimci Başkan Adayımız Mehmet TAŞKIN oldukça sıcak ve samimi bir ortamda futbolcularla birebir görüşüp kendilerine başarı dileklerinde bulundu aynı zamanda futbolculardan da başarı sözü aldı.
Bu kulübün yüceliğini sahada tüm gücümüz ve emeğimiz ile mutlak suretle koruyacağız. Zorluklara göğüs geren kulübümüz büyük ölçüde halkındır. Saha içinde olduğu kadar saha dışında da değerli taraftarlarımızın ilgi ve isteği bu futbol aşığı şehrin takımına büyük bir motive kaynağı olacaktır. CİZRE SERHAT SPOR başarılarına kaldığı yerden “El birliği, İş birliği, Güç birliği ile “ devam edecektir.
Yeni sezonun tüm takımlara hayırlı olması dileğiyle…
Cizre Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Adayı Sayın Mehmet Taşkın Beye Bu Önemli ve Değerli Yaklaşımından Dolayı Kendisine Teşekkür Eder Üstün Başarılar Dileriz.
Sevdamız Memleket
Cizre Serhat Spor Kulübü

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.