26 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

Cizre Engelsizler GSKD Cizre Belediyesini ziyaret etti.

Cizre Engelsizler GSKD Cizre Belediyesini ziyaret etti.
Engelsizler Derneği yönetici ve gönüllü üyelerden oluşan bir gurup Cizre belediye başkanı ve bazı kurum müdürlerini ziyaret edip derneğin amacı, hedefleri ve yerel yönetimden beklenti ve taleplerini dile getirdi.
Görüşmede dernek tarafından hazırlanan Cizre Engelli raporu ve belediyeden Acil, Kısa Vade ve Uzun Vade olmak üzere üç kategoride hazırlanarak rapor haline getirdikleri dosyayı belediye yetkililerine teslim edildi.
Engelsizler yönetimi Cizre’de engellilerin eşit, bağımsız ve engelsiz bir yaşam sürdürmeleri için öncelikle yerel yönetimin erişebilirlik ve ulaşabilirlik sorunlarını en aza indirmesi gerektiğini dile getirip başta sağlık, eğitim ve diğer hizmetlerden yararlanması için ilgili kurumların sorumluluğundaki eksikleri gidermesiyle ulaşabileceklerini ifade edildi.
Görüşmede Cizre Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet TUNÇ ve kurum müdürleri talepleri ve eksikleri not tutarak ve eksikleri imkânlar dâhilinde en kısa sürede gidermek için çalışacaklarını dile getirdiler.
Cizre Engelsizler GSKD yönetimi olarak Belediye Başkan Vekili Sayın Mehmet TUNÇ ve kurum Müdürlerinin gösterdikleri sıcak karşılamalarından dolayı Teşekkür Ederiz.

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.