30 Nisan 2024

ŞIRNAK HABER

Haktan Yana Halkın Yanında

BAŞKAN ÇAĞLI;” ŞAHSIMA YAPILAN YARGISIZ İNFAZDIR.!”

BAŞKAN ÇAĞLI;” ŞAHSIMA YAPILAN YARGISIZ İNFAZDIR.!”
BASINA VE KAMOUYUNA…
DAİB Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ve Geride Bıraktığımız Günlerde UND Habur Temsilciliğine Seçilen Süleyman Çağlı, Son Günlerde Bazı Sosyal Medya Sayfalarında Hakkında Çıkan Araç Sahiplerinin Mağdur Edilmesi İle İlgili İddialara Cevap Verdi. Başkan Çağlı;” Şahsıma Yönelik İddialar İftiradır Yargısız İnfazdır. Birincisi, Biz UND Heyeti Olarak, 9 Gün Önce Vali Pehlivan ve Haburda Ziyaretler Yaptık. Ancak Valilik Bize Fotoları Geç Gönderdiği için Paylaşımı ise 4 gün önce yaptık. Ve Ziyaretlerimizde” şoför esnasının mağdur edildiği habur’un hızlandırılması asla konuşulmadı, tek kelime bile konu ile ilgili gündeme gelmedi. Herkes şahittir. İşin özü UND Seçimlerinde Listeye Giremeyenlerin Başlattığı Bir Karalama Kampanyasıdır. Ben Süleyman Çağlı Olarak, Şoförlükten Gelen Biriyim Ve Çilekeş Şoförlerin Derdini İyi Bilirim Aslımı da Asla İnkar Etmedim Asla da Şoför Kardeşlerime İhanet Etmedim Etmemde. Aksini İddia Eden Buyursun Açıklasın. İftira Ve Yalanlarla İtibarsızlaştırılmam Tek Kelime İle Haksızlıktır Yargısız İnfazdır Kabul Edeceğim Bir Şey Değildir, Bunun Peşini de Bırakmayacağım bilinsin.. Ben Süleyman Çağlı Olarak, Şoför Esnafının Daim Yanında Durdum Ve Bundan Sonrada Onların Çıkarları İçin Yanlarında Olacağım Dedi. Hakkımda Karalama Kampanyası Başlatanları Ve Yargısız İnfaz Yapanları Kınıyorum, Aynı Zamanda Şahsıma Sosyal Medyada Hakaret Edenlerle Mahkemede Görüşeceğiz, Onlar Tek Tek Tesbitlidir. Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunacağım. Dedi..
*
Başkan Süleyman Çağlı’yı aradık ve konu ile ilgili sorular sorduk, yaptığımız telefon görüşmesinde sorularımıza cevap veren Başkan Süleyman Çağlı şunları söyledi;” Beni bilen bilir, gerek Türkiye gümrüğünde gerek Peşmerge gümrüğünde gerek Ankara’da, gereke Erbil’de çilekeş şoför esnafımızın sorunlarını daim dile getirip en üst mercilerde nasıl emekler harcadığımı herkes bilir en önce Allah bilir. Öncellikle şunu belirteyim ki, ben eleştiriye açık bir insanım. Ancak, hakaret iftira ve yalan dolan söylem ve iddaları asla kabullenmem. Bununda peşini bırakmam biline. Aynı zamanda Son günlerde hakkımda bazı sosyal medya sayfalarımızda iddia edilenler tamamen gerçek dışıdır. Doğrudur biz UND Mardin ve Şırnak ekibi olarak, gerek Şırnak’ta sayın Valimizle gerek Şırnak Sanayi ve ticaret başkanı ile ve Habur’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdik. Ziyaretlerdeki asıl amacımız UND’ye yeni seçildiğimiz arkadaşlarla yetkililerle tamamen nezaket ziyareti içeriyordu. VE KESİN OLARAK NE Şırnak’ta nede Habur’da hiçbir şekilde Habur’un hızlandırılması gündeme gelmemiştir. Ben dahil oradaki heyetimizdeki hiçbir insan bu konuda tek kelime etmemiştir. Olay tamamen dışımızda gelişmiştir. Yada birilerinin bilinçli bir komplosudur, özellikle UND seçimlerinde listeye giremeyen yıllardır listede olupta şoför esnafının sorunlarına uzak olanların, halkına zerre katkısı olmayanların bizlere yaptıkları karalama kampanyası seçimi kaybettikleri gün başlamıştı.
Bundan Dolayı, Şahsıma Yönelik İddialar İftiradır Yargısız İnfazdır. Birincisi, Biz UND Heyeti Olarak, 9 Gün Önce Vali Pehlivan ve Habur’da Ziyaretler Yaptık. Ancak Valilik Bize Fotoları Geç Gönderdiği için Paylaşımı ise 4 gün önce yaptık. Ve Ziyaretlerimizde” şoför esnasının mağdur edildiği Habur’un hızlandırılması asla konuşulmadı, tek kelime bile konu ile ilgili gündeme gelmedi. Herkes şahittir. İşin özü UND Seçimlerinde Listeye Giremeyenlerin Başlattığı Bir Karalama Kampanyasıdır. Ben Süleyman Çağlı Olarak, Şoförlükten Gelen Biriyim Ve Çilekeş Şoförlerin Derdini İyi Bilirim Aslımı da Asla İnkar Etmedim Asla da Şoför Kardeşlerime İhanet Etmedim Etmemde. Aksini İddia Eden Buyursun Açıklasın. İftira Ve Yalanlarla İtibarsızlaştırılmam Tek Kelime İle Haksızlıktır Yargısız İnfazdır Kabul Edeceğim Bir Şey Değildir, Bunun Peşini de Bırakmayacağım bilinsin.. Ben Süleyman Çağlı Olarak, Şoför Esnafının Daim Yanında Durdum Ve Bundan Sonrada Onların Çıkarları İçin Yanlarında Olacağım Dedi. Hakkımda Karalama Kampanyası Başlatanları Ve Yargısız İnfaz Yapanları Kınıyorum, Aynı Zamanda Şahsıma Sosyal Medyada Hakaret Edenlerle Mahkemede Görüşeceğiz, Onlar Tek Tek Tespitlidir. Savcılığa Suç Duyurusunda Bulunacağım. Dedi..

Bir yanıt yazın

Copyright © 2005 Şırnak Haber, Her hakkı saklıdır. | Newsphere by AF themes.