Şırnak’ta Kan Bağışı Kampanyası Başladı: Hayat Kurtarmak İçin Kent Meydanına Davet!

26 Temmuz - 3 Ağustos tarihleri arasında Şırnak Kent Meydanı’nda düzenlenen kan bağışı kampanyasına tüm vatandaşlar davet ediliyor.

Türk Kızılay tarafından başlatılan “Birbirimize Candan Bağlıyız” temalı kan bağışı kampanyası kapsamında, Şırnak Kent Meydanı’nda kan bağışı organizasyonu düzenleniyor. 26-31 Temmuz ve 01-03 Ağustos 2025 tarihleri arasında, her gün 10.30 ile 19.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek etkinlikte, gönüllü bağışçılar hayat kurtarmaya davet ediliyor.

Kampanyanın amacı, Türkiye genelinde kan ihtiyacını karşılayarak, ihtiyaç sahibi hastalara umut olmak. Yetkililer, bir ünite kanın üç can kurtardığını hatırlatarak, duyarlı vatandaşların kampanyaya katılımını beklediklerini ifade etti.

Kan bağışı noktası olarak belirlenen Şırnak Kent Meydanı’nda mobil ekipler, gönüllü bağışçılara hızlı ve hijyenik bir şekilde hizmet sunacak.

Türk Kızılay, “İyilik sizsiz olmaz” diyerek herkesi bu anlamlı kampanyaya destek olmaya çağırıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri