Şırnak’ta Eğitim ve Görsel Sanat Başarıları Ödüllendirildi

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen Şırnak Okuyor Projesi, Trafik Haftası Resim Yarışması ve Dilimizin Zenginlikleri Yarışmaları tamamlandı. Öğrencilerin şiir ve resim alanındaki başarıları ödüllerle taçlandı.

Şırnak İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen “Şırnak Okuyor Projesi”, “Trafik Haftası Resim Yarışması” ve “Dilimizin Zenginlikleri Yarışmaları”nın sonuçları açıklandı. İl genelinde yoğun katılımla gerçekleşen yarışmalarda dereceye giren öğrenciler ödüllerine kavuştu.

Trafik Haftası Resim Yarışması
İlkokullar arasında düzenlenen resim yarışmasında Atatürk İlkokulu öğrencileri dikkat çekti.

  • Zerya Nur Erduğan, İl Birincisi oldu.

  • İlknur Cesur ise İl Üçüncülüğünü elde etti.

Dilimizin Zenginlikleri Yarışması – Şiir Dalı Sonuçları
İlkokul kademesinde:

  • Zeynep Erkan (Atatürk İlkokulu) İl Birincisi oldu.

Ortaokul kademesinde:

  • Neval Yağmur Yardımcı (Mehmetçik Ortaokulu) ve Berken Damar (Orhan Uysal Ortaokulu), şiir dalında il birinciliğini paylaştı.

Dereceye giren öğrencilere ödülleri, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Ömer Koçer tarafından takdim edildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri