23 yıldır Güçlükonak ilçesinde görev yapan, aynı zamanda Güçlükonak Öğretmenevi ve ASO Müdürü olarak hizmet veren Can Demirel, bir süredir Balıkesir'de kanser tedavisi görüyordu. Eğitim camiasının yakından tanıdığı Demirel’in vefat haberi, ilçede ve meslektaşları arasında derin bir üzüntüye neden oldu.
Güçlükonak İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Babayiğit yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:
“İlçemizde 23 yıldır görev yapmakta olan ve bir süredir Balıkesir’de kanser tedavisi gören Güçlükonak Öğretmenevi ve ASO Müdürü Can Demirel’in vefat haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabr-ı cemil, Millî Eğitim camiamıza başsağlığı diliyoruz.”
www.sirnakhaber.com ailesi olarak merhum Can Demirel’e Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine sabır; tüm eğitim camiasına başsağlığı diliyoruz.