Şırnak Valisi Ekici ve İl Milli Eğitim Müdürü Çandıroğlu’ndan Cizre’de Eğitim Kurumlarına Ziyaret

Şırnak Valisi Birol Ekici ve İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Cizre Fen Lisesi ve Koç İlköğretim Okulu’nu ziyaret etti.

Eğitim kurumlarında incelemelerde bulunan Vali Ekici ve Çandıroğlu, okul müdürleri ve öğretmenlerle bir araya gelerek bölgedeki eğitim faaliyetleri ve akademik gelişmeler üzerine değerlendirmelerde bulundu. Ziyaret sırasında, yüksek lisans ve doktora düzeyinde eğitim alarak kendini geliştiren öğretmenler başarı belgeleriyle ödüllendirilirken, Vali Ekici’nin bu takdiri öğretmenler arasında büyük bir memnuniyetle karşılandı.

Ziyaretin ardından, Vali Ekici ve öğretmenler hatıra fotoğrafı çektirdi.

Memur-Sen İl Başkanı Çatı’dan Vali Ekici’ye Teşekkür

Memur-Sen Şırnak İl Başkanı Abdullah Çatı, Vali Birol Ekici’nin Şırnak’taki eğitim camiasına sağladığı desteklere teşekkür ederek, öğretmenlerin akademik çalışmalarının ödüllendirilmesinin eğitim camiasında büyük bir sevinç ve güven kaynağı olduğunu ifade etti. Çatı, açıklamasında “Yüksek lisans ve doktora düzeyinde kendini geliştiren öğretmenlerimizin başarı belgeleriyle ödüllendirilmesi, Şırnak’ta eğitimin geleceği adına umut verici bir adım” dedi.

Çatı, açıklamasında şunları kaydetti: “Yaptığınız bu ödüllendirmeler, öğretmenlerimizin kariyer yolculuklarında önemli bir yer tutmaktadır. Ancak arkadaşlarımızın en büyük mutluluğu, öğrencilerimizi geleceğe hazırlama yolunda gösterdikleri çabaların, Şırnak’ta devletimizin en yüksek makamı tarafından takdir edilmesidir.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri