Silopili gençten 2 gündür haber alınamıyor

Şırnak’ın Silopi ilçesinde ikamet eden 27 yaşındaki Agit Özdemir’den iki gündür haber alınamıyor.

Edinilen bilgilere göre Silopi Devlet Hastanesine giderken yolda sigara almak için yanındakilerin yanından ayrılan 27 yaşındaki Agit Özdemir kaşla göz arasında kayboldu. Dakikalarca Özdemir’in dönmesini bekleyen arkadaşları ve yakınları kaybolan genci bulmak için dükkan dükkan gezerek bulmaya çalıştı.

Ailesinin ve yakınlarının kendi imkanları ile yaptığı arama çalışmaları sonuç vermeyince güvenlik birimlerine kayıp başvurusunda bulunuldu.

Cizre’de Dicle Nehrinde de arama çalışması yapıldı

İki günden bu yana kendisinden haber alamayan Özdemir ailesi, çocuklarının dicle nehrine atlamış olabileceği ihtimali üzerine Cizre Belediyesi İtfaiye müdürlüğüne başvurup dicle nehrinde arama çalışması başlatılmasını talep ve rica etti.

İtfaiye müdürlüğü ailenin talebi doğrultusunda dalgıç ve botlarla su üstünde ve su altında çalışma yaptı ancak herhangi bir sonuca ulaşılamadı.

Gözü yaşlı Özdemir ailesi çocuklarını görenleri, yerini bilenlerin veya kendisi ile ilgili herhangi bir iz bulanların ya kendilerine yada en yakın güvenlik birimine haber vermelerini rica etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri