Sağlık-Sen Heyetinden Cizre Devlet Hastanesi Başhekimi Halit Sapan’a ziyaret

Sağlık-Sen Cizre ilçe yönetimi ve sendika üyelerinden oluşan sendikacılar heyeti Cizre Devlet Hastanesi Başhekimliğine atanan Başhekim Halit Sapan’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette kurum çalışanların beklenti ve sendikal çalışmalarla ilgili bilgilendirme yapılırken ayni zamanda vatandaşa sunulan sağlık hizmetin ulaşılabilirliği ile ilgili de değerlendirmelerde bulunuldu.

Sağlık-Sen heyeti adına açıklama yapan Cizre Devlet Hastanesi İşyeri temsilcisi Mehmet Budak, değerli Başhekimimize üstlenmiş olduğu yöneticilik görevinde yapacağı her hayırlı iş için başarılar dilerim dedi. Sağlık çalışanlarının özveri ile yaptığı hizmetlerin değerli olduğunu ifade eden Budak, çalışanların da beklentilerine cevap verebilecek yöneticilerin görevde bulunması bizleri ziyadesi ile mutlu ediyor. Yöneticilik konusunda tecrübeli olan değerli hocamız ve yönetimine başarılar diliyoruz Allah hayırlı hizmetlere vesile kılsın dedi.

Başhekim Dr.Halit Sapan ise Sağlık-Sen Cizre İlçe yönetiminden oluşan sendikacı heyetin yaptıkları ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederken sivil toplum örgütleri ile istişare kültürüne önem vereceklerini ifade etti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri