Hukuk Camiasından Fındık’a Geçmiş Olsun Desteği

Şırnak Barosu Başkanı Av. Abdullah Fındık’a geçmiş olsun ziyaretinde bulunan bölge baro başkanları, hukuk camiasının dayanışma mesajını yineledi.

Kalp krizi geçirmesi nedeniyle bir süredir tedavi gören Şırnak Barosu Başkanı Av. Abdullah Fındık’a destek ziyaretleri sürüyor. Ağrı Barosu Başkanı Av. Serdar Günakın; Batman Barosu Başkanı Av. Abdulhamit Çakan, Iğdır Barosu Başkanı Av. Ahmet Tutulmaz, Mardin Barosu Başkanı Av. Ahmet Duyan ve Siirt Barosu Başkanı Av. Muhammed Alptekin, Av. Fındık’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

Ziyaret sırasında baro başkanları, Fındık’ın sağlık durumu hakkında bilgi alırken, meslektaşlarının yanında olduklarını ifade etti. Yapılan ortak açıklamada, “Şırnak Baro Başkanımız Av. Abdullah Fındık’a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Kendisinin en kısa sürede sağlığına kavuşarak görevine daha güçlü bir şekilde döneceğine inanıyoruz.” ifadeleri kullanıldı.

Fındık, bölge hukuk camiasının önemli bir ismi

Av. Abdullah Fındık, uzun süredir Şırnak Barosu'nda yürüttüğü başkanlık göreviyle sadece Şırnak’ta değil, bölge genelinde de saygın bir hukukçu kimliğiyle tanınıyor. Daha önce baronun çeşitli kademelerinde görev alan Fındık, özellikle temel hak ve özgürlükler, avukatlık mesleğinin onuru ve yargı bağımsızlığı konularında yaptığı çıkışlarla dikkat çekmişti.

Hatırlanacağı üzere, Av. Fındık geçtiğimiz yıl adli yıl açılışında yaptığı konuşmada, avukatların karşılaştığı yapısal sorunlara dikkat çekmiş ve barolar arası dayanışmanın önemini vurgulamıştı. Bölge barolarıyla kurduğu güçlü iletişim sayesinde, ortak açıklamalar ve dayanışma ziyaretleriyle hukuk camiasının sesi olmaya devam etmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Şırnak Haberleri