Cizre Belediye Eş Başkanı Abdurrahim Durmuş, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Dicle Mahallesi başta olmak üzere ilçe genelinde birçok cadde ve sokakta başlatılan yol onarım ve asfaltlama çalışmalarını yerinde inceledi.
Cadde üzerindeki esnaf ve yurttaşlarla bir araya gelen Eş başkan Abdurrahim Durmuş, doğalgaz altyapı çalışmaları nedeniyle cadde ve sokaklarda oluşan geçici toz ve görüntü kirliliğinden kaynaklı olarak asfaltlama ve çevre düzenleme çalışmalarına ivedilikle başlandığını ifade etti.
Çalışmaların en kısa sürede tamamlanarak hem esnafın hem de yurttaşların daha sağlıklı ve konforlu bir çevreye kavuşmasının hedeflendiğini belirten Durmuş, esnaflara gösterdikleri anlayış ve sabır için teşekkür etti.